Press

Thatsup
Klassiskt, robust och utan krusiduller – Rolfs Kök presenterar ett okonstlat restaurangkoncept som bjuder in dig som gäst att delta från det att du hängt av dig rocken till dess att tallriken är skrapad.
Läs mer här.

2015 Svenska Dagbladet
Rolfs kök är stället som bara finns där. Det var länge sedan det rådde någon hajp. Men borden fylls till sista plats – nästan varje kväll. Och kvalitén håller.
Läs mer här.

2014 Metro
Jonas Cramby är beredd att ta revansch på Rolfs Kök, efter ett förödmjukande krogbesök för många år sedan. Men, stället är trots allt charmerande.
Läs mer här.

2013 Dagens Industri
Rolfs Kök håller sig på topp efter 25 år. Det är rejält med kött på tallrikarna.
Läs mer här.

White Gudie
Stämningen på Rolfs är så långt ifrån fine dining man kan tänka sig. Ja, detta är väl en av Sveriges första gastrobistroer, tillika en miljö där kulturstämpeln hänger i luften.
Läs mer här.

2009 Allt om Stockholm
Ett enkelt namn. Det antyder hemma hos, och när man äter i Rolfs kök känns det som att hälsa på hos ett matpassionerat gäng och deras vänner.
Läs hela recensionen här.

2009 Svenska Dagbladet
Högklassig mat på Rolfs kök.
Läs hela recensionen här.

2007 Årets hjärtekrog av White Guide
”TILL 2007 ÅRS HJÄRTEKROG UTNÄMNS ROLFS KÖK; STOCKHOLM MED MOTIVERINGEN: För ett krogkoncept som charmat i 18 år och mognat till en modern klassiker, där man måste vara rejält djupfryst eller ha ett hjärta av sten om man inte tinar upp inför den varma, personliga mixen av tidlös modern miljö, strålande viner, rapp och rar service och mat och stämning att ständigt återkomma för.”

2007 Guide Michelins BIB Gourmand
Guide Michelins BIB Gourmand är ett pris som tilldelas restauranger som serverar god och prisvärd mat.Rolfs Kök

Tegnérgatan 41, 111 61 Stockholm
Reservations Reservations +46 (8) 10 16 96
Email (ej bordsbokning): info@rolfskok.se

Måndag – Fredag 11.30 – 01
Lördag 17 – 01
Söndag 17 – 01

Responsiv hemsida av Invise